Life S By Elcykel - Boschmotor og 545Wh Batteri - Unisize

25.995,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Den perfekte bycykel er født eller rettere den er blevet raffineret til noget nær det perfekte de seneste år - Det er Corratecs ekstremt populære el bycykel Life S. Det er en af tysklands mest populære elcykler og den er godt udstyret med Bosch' Active Line Motor og et stort 545Wh batteri, der er integreret, men det kan stadig tages af med et "Snuptag" og lades indendørs, men kan lades via ladeport i cyklen også, så du slipper for at ta' det af. Det er en lille populær og særegen super fed elcykel, perfekt til bylivet! Læs alt om Corratec Life S længere nede på siden.
SKU: Corratec Life S 2022 - Elbycykel
Leveringsdato: På lager 1-3 dage - Ellers individuelt fra 7-30 dage(kontakt os gerne inden køb for at høre om leveringstid...eller andet).

Vælg/Konfigurer

*
*

Life S El Bycykel - BOSCH motor og Batteri på 545Wh

El Bycykel


Corratec er en af Tysklands mest populære mærker når det kommer til elcykler og Life S El-bycyklen er den mest populære af dem alle. Den fås i mange forskellige farver og passer godt ind i bybilledet - en lille særegen grøn løsning på det perfekte transportmiddel i byen!

Den er udstyret med Shimanos mest almindelige indvendige gearsystem, Shimano Nexus, der har 8 gear - som man kender det fra alle andre cykler. Den er født med skærme, Lygter, bagagebære og støtteben - det eneste der mangler er en godkendt lås, så er du køreklar!

OBS. Det er den "gamle" model - men alle fordelene gælder stadig!
BOSCH motoren og batteriet er velkendt og velafprøvet, og giver dig en driftssikker og let kørt elcykel. Hele det elektriske system styres via en BOSCH cykelcomputer på styret og er nemt og helt lige til at ha' med at gøre. BOSCH motoren hjælper dig op til 25 km/t og yder op 50nm, så du kommer aldrig til at mangle kræfter. Der er kraftige hydrauliske skivebremser fra Shimano, så du også kan stoppe sikkert ved alle lyskryds! 

Det er ikke en billig "kinamodel", men en Tysk designet og Europæisk produceret elcykel i super lækker Tysk kvalitet.
Alt i alt er Corratec Life S en gennemført, stabil og vildt lækker by elcykel, og det unikke og flotte udseende gør at alle lige skal høre hvor du har fået fat i sådan flot sag....og så siger du selvfølgelig 12Tri.dk ...ikke? :)

Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk


Sådan er Life S udstyret

 • Ramme: Corratec Life S Aluramme
 • Skiftegreb: Shimano Nexus Revo Shifter 8-Speed
 • Bagskifter: Shimano Nexus 8-Speed
 • Bremser: Shimano MT200 foran og Shimano 105 Bagpå
 • Kranksæt: SRAM X-SYNC 38t
 • Kæde: Shimano
 • Hjulsæt: ZZYZX 20" Hjul
 • Dæk: Innova 20 x 30" - 76mm i Bredde.
 • Sadel: Corratec  Trekking Sadel
 • Frempind: Ergonomisk fra Ergotec
 • Styr: Ergotec ergonomisk styr
 • Motor: Bosch Active Line Plus(50nm - max 25 km/t)
 • Batteri: Bosch PowerPack 545 Perfomance(545Wh)
 • Cykelcomputer: Bosch Purion

Elbycykel Corratec Life S

Geometriske Data for Corratec Life S

CMABCDEFGH
unisize62730065651130541259566

 

CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Hvem er Corratec, det vil mange helt sikkert spørge sig selv om, fordi de har gjort for lidt for at promovere sig online, og i Danmark er der nok ikke mange der har hørt om Corratec, selvom vi faktisk har haft en Dansk kører på Corratecs MTB Team tilbage i 1990'erne(Jan Erik Østergaard)...så måske ikke så underligt det er glemt! ;)

I dag er Corratec hovedsagligt aktive på UCI MTB XC Eliminator serien, hvor de har vundet mange World Cup løb på deres Revo Bow Og Revolution ILink MTB'er, hvor Mr. Mustache/Simon Gegenheimer har brillieret på mandesiden og Marion Fromberger på kvindesiden. På racersiden er Team Corratec på niveauet lige under World Touren og har flere Elite hold i USA og Mellemamerika. Til slut er de et af Tyskernes foretrukne e-bike producenter, med et kæmpe udvalg i e-Urban, e-Trekking, e-MTB med Bosch motorer og batterier på alle deres modeller.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi, Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!