El City Bike - Corratec Urban AP5 8SC - Elcykel med 8 Gear, 50nm Bosch Motor og 545Wh Batteri

24.595,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Let kørt El City Bike med stort set lydløs Bosch motor skabt til hverdagskørsel, med lav indstigning for sikker og nem på- og afstigning, hydrauliske bremser og 8 indvendige Shimano Nexus gear, alt sammen godt, gedigent og holdbart, lige til at stige på og cykle ud i verdenen. Der er bagagebærer der kan klare op til 25 Kg, så du kan nemt læsse dine indkøb på cyklen. For ekstra komfort er der dæmper på forgaflen og i sadelpinden så de værste huller i vejen kan passeres sikkert, der er tænkt på det hele.
SKU: E-Power Urban 26 Fusion Tube AP5 8SC
Leveringsdato: På lager 1-3 dage - Ellers individuelt fra 7-30 dage(kontakt os gerne inden køb for at høre om leveringstid...eller andet).

Vælg/Konfigurer

*

Corratec Urban AP5 8SC er en dejlig Elcykel i gennemført Tysk kvalitet og grundighed, som alle Corratecs cykler. Urban AP5 er en el city bike med Bosch' Active Line Motor der har 50nm moment og er deres mest støjsvage/stort set lydløse motor til dato. Motoren har flere indstillinger man nemt kan skifte imellem, men den har også en "auto" tilstand hvor den selv finder ud af hvor meget hjælp du har brug for, så hvis du kører i kuperet terræn, så tilpasser motoren den kraft den skal bruge for at hjælpe dig frem - men du kan også sætte den i "Eco" hvis du vil ha' den til at køre ekstra langt på batteriet, eller i Turbo hvis du vil ha' maximal hjælp. Batteriet er på hele 545Wh og giver dig en ca. rækkevidde på 100Km(130Km i Eco og 79Km i Turbo) - du kan selv lege lidt med opsætning og rækkevidde på Bosch hjemmeside lige her: Bosch Rækkeviddeberegner(Husk at vælge korrekt motor og batteri i beregneren)

Corratec Urban AP5 8SC er udstyret med de mest brugte indvendige gear i Danmark, Shimano Nexus 8-speed og den er udstyret med store Hydrauliske bremser så du kan stoppe på en femøre hvis det er krævet. Dæmperen i forgaflen og sadelpinden giver en dejlig behagelig komfort og cykel er fuldy udstyret med indbygget lys for og bag, skærme, kædeskærm og støtteben, så det er bare at sætte sig op og nyde køreturen.


Sådan er Urban AP5 8SC udstyret


MotorBosch Active Line Plus BES3(max. 25 km/t)
BatteriBosch PowerPack 545Wh
MotorstyringBosch Intuvia 100 Display
StelE-Power Urban 26 Wave Aluminium
ForgaffelSR Suntour NEX DS 26" 63mm
SkiftegrebShimano Nexus 8-Speed
BremserShimano MT200
KranksætZZYZX E-Power Crank 38T
Nav GearShimano Nexus 19t 8s
KædeKMC Z1 Narrow EPT
BagskifterShimano Nexus indvendige gear
HjulsætZZYZX Urban 26"
DækSchwalbe Delta Cruiser Plus 26"x2"
SadelSelle Royal Orbis
SadelpindAluminium med dæmper
StyrAluminium
FrempindAluminum Indstillelig

Find din størrelse nedenfor


  • Str. 40: ca. 150-165cm
  • Str. 45: ca. 165-180cm
  • Str. 50: ca. 180-195cm

CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Hvem er Corratec, det vil mange helt sikkert spørge sig selv om, fordi de har gjort for lidt for at promovere sig online, og i Danmark er der nok ikke mange der har hørt om Corratec, selvom vi faktisk har haft en Dansk kører på Corratecs MTB Team tilbage i 1990'erne(Jan Erik Østergaard)...så måske ikke så underligt det er glemt! ;)

I dag er Corratec hovedsagligt aktive på UCI MTB XC Eliminator serien, hvor de har vundet mange World Cup løb på deres Revo Bow Og Revolution ILink MTB'er, hvor Mr. Mustache/Simon Gegenheimer har brillieret på mandesiden og Marion Fromberger på kvindesiden. På racersiden er Team Corratec på niveauet lige under World Touren og har flere Elite hold i USA og Mellemamerika. Til slut er de et af Tyskernes foretrukne e-bike producenter, med et kæmpe udvalg i e-Urban, e-Trekking, e-MTB med Bosch motorer og batterier på alle deres modeller.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi, Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!