Corratec Revo Bow SL Factory 2022 - SRAM XX1 AXS Eagle, Rockshox SID SL Ultimate Gaffel, DT-Swiss M1200 Carbonhjul 9,16 Kg

69.995,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Corratec Bow rammen er et af Corratecs flagskibe, det er rammen der har hentet utallige World Cup sejre i UCI Eliminator Serien og den ramme Simon Gegenheimer blev Verdensmester på. Det er en helt unik og smuk ramme, den er hurtig, stiv og responsiv, men stadig komfortabel - den har fuld race geometri, du vil ikke se en lignende ramme hos noget andet Brand...Vi mener det er verdens flotteste Hardtail ramme! I SL Factory versionen er den udstyret med det ypperste og lettest udstyr, så det er SRAM AXS Eagle XX1 Gearserien, DT Swiss M1200 Carbon hjulsæt, Rockshox SID Ultimate 100mm forgaffel, ZZYXZ Carbonstyr og sadelpind, SRAM Level Ultimate Bremser, Selle Italia Superflow Carbon sadel....så ALT DET BEDSTE FRA ØVERSTE HYLDE!....Læs alt om Corratec Revo Bow SL Factory længere nede på siden.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SKU: Corratec Revo Bow SL Factory 2022
Leveringsdato: Op til 14 dage

Vælg/Konfigurer

*

Corratec Revo Bow SL Factory


Corratec Revo Bow - rammen som Simon Gegenheimer vandt VM på i 2021 og har vundet adskillige world cup løb på i UCI Eliminator serien - en fantastisk velgennemført Hardtail MTB, med et helt unikt og smukt udseende og design - Til hver en tid en virkelig smuk XC Race MTB ramme i bedste Tyske kvalitet!

Her får du lige præcis en Verdensmester MTB ramme, udstyret med samme komponenter der er på verdenmesterens egen MTB, det er "Top of the line" komponenter fra de største producenter og også de letteste komponenter, så du får den letteste og hurtigste setup her!

SRAMS AXS Eagle XX1 gearserien, den trådløse gearserie - Det ypperste og letteste du kan få! SRAMs Level Ultimate Bremser, igen det ypperste og letteste!

Rockshox dyreste og letteste forgaffel Rockshox SID SL Ultimate 100mm - det bliver ikke lettere og det perfekte valg når det skal gå rigtigt hurtigt!

DT Swiss XCR 1200 Spline hjulsættet - det letteste kulfiber hjulsælt fra DT Swiss og det hurtigste, udstyret med Schwalbe Racing Ray og Ralph(bagpå).

Når du så smider ZZYZX Carbon styr og sadelpind ind i puljen også så får du et vildt setup, et let setup og ikke mindst et hurtigt setup, et setup der var med til at gøre Simon Gegenheimer til Verdenmester og har været med til at Simon Gegenheimer og Marion Fromberger har vundet utallige UCI World Cup løb i UCI Eliminator serien...Det her er det ultimative setup, så der er ingen undskyldninger for ikke at køre fra kammerater og konkurrenter, når du først sætter dig op på Corratec Revo Bow SL Factory...!

Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk


Sådan er Corratec Revo Bow SL Factory udstyret

 • Ramme: Corratec Revo Bow Letvægts Carbon Ramme
 • Forgaffel: Rockshox SID SL Ultimate 29" Boost 100mm
 • Skiftegreb: SRAM AXS Eagle
 • Bagskifter: SRAM XX1 Eagle AXS
 • Kassette: SRAM XG1299 Eagle 12-Speed (10-52t)
 • Bremser: SRAM DB G2 180mm Disc foran og 160mm bag
 • Kranksæt: SRAM XX1 Eagle DUB 32t
 • Kæde: SRAM XX1 Eagle
 • Hjulsæt: DT Swiss XCR 1200 Spline
 • Dæk: Schwalbe Racing Ray Foran/Schwalbe Racing Ralph bag
 • Sadel: Selle Italia Superflow Carbon
 • Sadelpind: ZZYZX Carbon
 • Frempind: ZZYZX Alu
 • Styr: ZZYZX SLR Carbon

 

Find din størrelse nedenfor

 • Str. 39: ca. 155-170cm
 • Str. 44: ca. 165-180cm
 • Str. 49: ca. 178-190cm
 • Str. 54: ca. 185-198cm
Revo Bow Geometri

Geometriske Data for Corratec Revo Bow SL Factory

CMABCDEFGH
395809569741085425407605
4460010069741106425426610
4962511069741132425448620
5465012169741158425469630

 

CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Hvem er Corratec, det vil mange helt sikkert spørge sig selv om, fordi de har gjort for lidt for at promovere sig online, og i Danmark er der nok ikke mange der har hørt om Corratec, selvom vi faktisk har haft en Dansk kører på Corratecs MTB Team tilbage i 1990'erne(Jan Erik Østergaard)...så måske ikke så underligt det er glemt! ;)

I dag er Corratec hovedsagligt aktive på UCI MTB XC Eliminator serien, hvor de har vundet mange World Cup løb på deres Revo Bow Og Revolution ILink MTB'er, hvor Mr. Mustache/Simon Gegenheimer har brillieret på mandesiden og Marion Fromberger på kvindesiden. På racersiden er Team Corratec på niveauet lige under World Touren og har flere Elite hold i USA og Mellemamerika. Til slut er de et af Tyskernes foretrukne e-bike producenter, med et kæmpe udvalg i e-Urban, e-Trekking, e-MTB med Bosch motorer og batterier på alle deres modeller.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi, Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!