Du har ingen varer i din varekurv.

Corratec E-Trekking/E-City Bikes

Corratec er et af tyskernes foretrukne mærker indenfor E-Bikes, det er der en rigtig go' grund til, de har et kæmpe udvalg af flotte, smarte, funktionelle og kvalitetsstemplede E-Bikes i Europa. De fleste af deres E-bikes kommer med Bosch motorer, de mest gennemprøvede og holdbare motorer til krankbaserede elmotorer. Der er ikke noget med at spare på batterierne, de kommer stort set alle sammen med store 625wh eller 750wh batterier og en topfart på 25km/t. 

Der er helt sikkert noget for enhver smag - så det er bare at vælge hvilken der falder i din smag....

El bycykel - Corratec Life S

Life S By Elcykel 2022 - Boschmotor og 500Wh Batteri - Unisize

22.295,00 kr.

Den perfekte bycykel er født eller rettere den er blevet raffineret til noget nær det perfekte de seneste år - Det er Corratecs ekstremt populære el bycykel Life S. Det er en af tysklands mest populære elcykler og den er godt udstyret med Bosch' Active Line Motor og et stort 500Wh batteri, der er integreret, men det kan stadig tages af med et "Snuptag" og lades indendørs, men kan lades via ladeport i cyklen også, så du slipper for at ta' det af. Det er en lille populær og særegen super fed elcykel, perfekt til bylivet! Læs alt om Corratec Life S længere nede på siden.

Billede af Corratec E-Power Trekking E-Bike - Bosch Motor med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear.

Corratec E-Power Trekking E-Bike - Bosch Motor med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear.

28.295,00 kr.

E-Power Trekking E-Biken er en super flot og lækker E-Bike med lav indstigning og et stort 625Wh batteri og Bosch krankmotor, der hjælper op til 25 km/t, der er over 100km på en enkelt opladning. Ved stille og rolig kørsel i "Eco" mode, kan du køre op i mod 175km på en opladning. Den er yderst komfortabel pga. stødabsorberende forgaffel og sadelpind, så alle smårystelser bliver absorberet, der giver dejlige stabile, rolige og komfortable køreregenskaber. Læs alt om cyklen længere nede på siden.