Corratec CCT EVO Racercykler

Corratecs top racerramme er CCT EVO rammen, samme ramme som "Team Corratec Vini Fantini" kørte Giro d'Italia på og som du kan se dem køre på fremover. Rammen er let, smuk og aerodynamisk, skabt til de professionelle ryttere, den fås i flere udstyrsmodeller, men ramme, sadelpind og styr er de samme, kun hjulsæt, geargruppe og sadel varierer fra model til model. 

Corratec CCT EVO - TEAM CORRATEC

TEAM CORRATEC VINI FANTINI - Nu er det også muligt at bestille din CCT EVO i det flotte flerfarvede design

Sorter efter
Vis per side

CORRATEC CCT EVO Race - 2022 Carbon Racercykel med SRAM Rival AXS trådløse Gear - 1 TILBAGE Str. 54 - 176-184cm

CCT EVO Race er udstyret med Srams lækre trådløse geargruppe SRAM Rival AXS med 2x12 gear og er udstyret med lette alu træningshjul fra Mavic, det er Corratecs 2022 top carbonramme i de letteste carbon torray fibre.
33.495,00 kr. 23.495,00 kr.

TEAM CORRATEC VINI FANTINI MODELLER

Så kan du bestille Corratec CCT EVO'en i Team Corratec Vini Fantini Farverne - de leveres til September og der skal forudbestilles og forudbetales 10%. Den fås i 3 forskellige udstyrs modeller, en med SRAM RIVAL AXS og Ursus Miura TC37 hjulsæt, en med Shimano Ultegra di2 og Ursus Miura TC47 Hjulsæt og så en med SRAM RED Etap Axs og Ursus Miura TC47 Hjulsæt. Alle har samme stel, farver, styr, sadelpind etc. - det er kun hjulsæt, geargruppe, sadel og powermeter der ændrer sig, evt. kan den købes som rammekit, kontakt os hvis det skulle være i din interesse.
40.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO RACE Carbon Racercykel - Sram Rival Etap AXS, og Ursus Miura Carbon letvægts hjulsæt

Hvis du vil ha' trådløse gear og et sæt highend italienske carbon hjul og samme topramme som Pro Tour holdet Team Corratec kører på, så er Corratec CCT EVO Race den mest økonomiske løsning - med et verdensklasse Carbon hjulsæt fra Italienske Ursus, i form af Ursus Miura TC37 hjulsættet og SRAMs trådløse geargruppe SRAM Rival AXS med 2x12 gear - Den er let, aerodynamisk og ekstremt elegant designet.
44.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO PRO Carbon Racercykel - Sram Force Etap AXS, og Ursus Miura Carbonhjulsæt

CCT EVO PRO er udstyret med Srams trådløse geargruppe SRAM Force AXS med 2x12 gear og er udstyret med et vildt lækkert Hjulsæt fra Italienske Ursus og en lækker Selle Italia Novus Boost Evo sadel.
51.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO SLR - 2022 Carbon Racercykel - Sram Red Etap AXS, og carbon hjulsæt Str. 54 ca. 177-183cm - Kun 1 tilbage

CCT EVO SLR er udstyret med Srams lækreste trådløse geargruppe SRAM Red Etap AXS med 2x12 gear og er udstyret med lækre Carbonhjul fra ZZYZX og en lækker Selle Italia SuperFlow carbon sadel.
69.995,00 kr. 42.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO FACTORY Carbon Racercykel - Sram Red Etap AXS, og carbon hjulsæt.

CCT EVO Factory er udstyret med Srams lækreste trådløse geargruppe SRAM Red Etap AXS med 2x12 gear og er udstyret med lækre Carbonhjul fra ZZYZX og en lækker Selle Italia SLR Boost SuperFlow carbon sadel.
81.995,00 kr.