Du har ingen varer i din varekurv.

Så sker der noget nyt hos 12Tri.dk

Hvorfor kommer folk igen og igen og køber cykel hos os?
 
Det har vi spurgt os selv om! Vi er jo bare et lille familie drevet firma, vi er kun kone og mand(Helle og Martin), så hvorfor kommer folk igen og igen og køber cykel hos os, og hvorfor får vi super anmeldelser på vores facebook side og på Trustpilot?
 
Vi tror at det er fordi vi gør salg af cykler til en personlig sag, vi koncentrerer os om dig og gør alt hvad der står i vores magt for at du får en lækker cykel som passer til dig og til den rigtige pris, så alle er glade! Skulle der imod forventningen opstå problemer med din cykel, så går vi også meget langt for at hjælpe dig, og vi arbejder nu og i fremtiden kun med cykelmærker der leverer en ordentlig kundeservice, så vi har muligheden for at løse evt. reklamationer på meget kort tid.
 
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til evt. cykler, eller kom forbi(efter aftale) aftener og weekender, få en kop kaffe, se på en cykel, eller ta' en tur på den og se om den er som du drømte om. Du vil blive taget imod af to små bomuldshunde, og et par glade og venlige mennesker...du skal være mere end velkommen :)
 
Har du ikke mulighed for at komme og se cyklen og ved hvad du skal ha', så sender vi også cyklen direkte til din dør med fragtmand, fuld samlet og justeret, lige til at hoppe op på og køre afsted!
 
Med venlig hilsen
Helle og Martin/12Tri.dk
 
Udvalgte produkter