Du har ingen varer i din varekurv.

12Tri.dk - 6 år med Orbea Cykler

Vigtigt kun få 2022 Cykler pga. Corona - Se hvad vi har/får på lager her: Se Lager

.........Så er der gået 6 år siden vi startede vores triatlon webshop, her ved Kalundborg på vestsjælland - tiden er fløjet afsted. Vi har i alle 6 år solgt massere af Orbea cykler, både Orbea MTB, Orbea Racere og Orbea Tricykler, og nu også Orbea El-Cykler, og det vil vi fortsætte med. Salg af tritøj og triudstyr er slut for denne gang, der er simpelthen ikke samme interesse for det længere som der var engang, selvom vi er nogle få der stadig holder fast ;)

Vi har igennem alle årene lagt vægt på at du som kunde får den cykel der passer til lige præcis dig, vi prøver ikke at oversælge noget og vi tager ikke nogle valg for dig, men vi kan komme med for og i mod når du skal vælge og størrelsen kan vi hjælpe dig med. Servicen er altid i top - det er bare at kigge på Trustpilot eller facebook, hvis du er i tvivl.

Vi er bare en lille bitte familiedrevet(Helle og Martin) webshop, men med hundredvis af meget tilfredse kunder og det skal det blive ved med at være, vi har ingen ambitioner om at udvide - vi kører alt hjemmefra, alt teknik og lokaler og personale er noget vi har/kan selv, så udover vi yder en sublim personlig service, så er vores udgifter så lave at du med sikkerhed altid bliver tilfreds med prisen på din cykel.

Du er altid velkommen til at skrive på info@12tri.dk, eller ringe på 50 57 61 51, eller kontakte os på facebook - vi svarer dag og nat på mails og facebook, og på telefonen efter kl. 16(og ellers ringer vi tilbage hvis du ligger en besked).

Vi håber vi kan hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig :)
Med venlig hilsen
Helle og Martin
12Tri.dk

Link til Trustpilot: https://www.trustpilot.com/review/12tri.dk

Link til Facebook: https://www.facebook.com/12tri.dk

Udvalgte produkter