Du har ingen varer i din varekurv.

Velkommen til 12Tri.dk - En "lille" forretning med tid til dig!

Vi er jo bare et lille familie drevet firma, vi er kun kone og mand(Helle og Martin), så hvorfor kommer folk igen og igen og køber cykel hos os, og hvorfor får vi super anmeldelser på vores facebook side og på Trustpilot(læs endelig anmeldelserne begge steder, så kan du med ro i maven handle videre hos os)?

Vi behandler dig ordenligt og giver os tid til dig som kunde, du er ikke bare et nummer i rækken hos os. Vi har øvet os siden 2015 i at sælge cykler både i privaten og online, samt massere af tøj og udstyr til trialeter i Danmark(det er dog slut med tøjet). Vi er selv forbrugere, og ved godt hvordan vi selv ville behandles. 
 
Så når du skal købe cykel eller har et spørgsmål omkring cykler, så koncentrerer vi os om dig og gør alt hvad der står i vores magt for at du får den rigtige cykel som passer til dig og til den rigtige pris, så alle er glade! Skulle der imod forventningen opstå problemer med din cykel, så går vi også meget langt for at hjælpe dig, og vi arbejder nu og i fremtiden kun med cykelmærker der leverer en ordentlig kundeservice, så vi har muligheden for at løse evt. reklamationer på meget kort tid.

Vælger du bare at købe din nye cykel online og har du ikke mulighed for at hente cyklen selv, så sender vi din nye cykel med fragtmand, fuldt samlet og justeret, du skal bare spænde styret og justere sadelhøjden, så er du køreklar. Vi sender over hele Danmark, lige til døren. :) 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til evt. cykler, eller kom forbi(efter aftale) aftener og weekender, få en kop kaffe, se på en cykel, eller ta' en tur på den og se om den er som du drømte om. Du vil blive taget imod af to små bomuldshunde, og et par glade og venlige mennesker...du skal være mere end velkommen :)
 
Med venlig hilsen
Helle og Martin/12Tri.dk
 
Udvalgte produkter
Nyheder
Afstemning
Er du til full suspension eller hardtail MTB?